Op aanvraag is het mogelijk één van de 3 onderstaande workshops te boeken, Intuïtieve Bewustwording, Zielbewustzijn en Bewustwording van Gids.

 

Met een groep vriendinnen samen één van de workshops gaan doen geeft een extra verdieping aan de vriendschap of met collega’s leren omgaan met gevoeligheid op het werk of welke groep ook. Jullie zijn van harte welkom om een workshop in mijn ruimte te boeken, tevens is het mogelijk op een door jullie aangewezen locatie.

 

Voor meer informatie zie hieronder vermelde uitleg per workshop
Een workshop gaat door bij een minimum van 4 personen.

 

 

Workshop Intuïtieve Bewustwording:

Tijdens deze 4- uur durende workshop word je bewust gemaakt van jezelf, je intuïtie en je gevoeligheid.

 

Door je bewust te worden van je intuïtie, kom je in contact met je “innerlijke wijsheid”. Het is een proces waarin je steeds dichter bij je eigen waarheid komt. Je leert jezelf steeds beter kennen en begrijpen. Je “weet” of “voelt” wat je moet doen of welke kant je op moet en daardoor kom je vanzelf op het pad terecht dat in essentie bij je past.

 

Welke invloed heeft de energie van een ander op jou? En waar ben/sta jij? Bewust jezelf blijven in contact met de ander.
Deze workshop bestaat daarom ook vooral uit het zelf ervaren, door de oefeningen met elkaar te doen.

 

De workshop is opgebouwd uit:
Beginnende met een geleiden meditatie, waarbij je weer in contact wordt gebracht met jezelf. Gevolgd door het bewust ervaren van het energieveld (aura) van jezelf en van de ander. Daarna wordt er een psychometrie-oefening gedaan (aan de hand van een voorwerp de energie van de eigenaar lezen). En als afsluiting wordt er gebruik gemaakt van engelenkaarten.

 

Deze workshop leert je bewust te zijn waar jij staat in verbinding met de medemens. Deze workshop is daarom heel geschikt voor hooggevoelige personen, en ook voor diegenen die werken met mensen.

 

De kosten zijn € 60,00 p.p.

 

Workshop Ziels Bewustwording:

 

Tijdens deze 4-uur durende workshop word je bewust gemaakt van je eigen Ziel en wie je in essentie bent. Je eigen Ziel communiceert via je intuïtie met je bewustzijn. Het zijn die seintjes, dat gevoel, die ingevingen die je begeleiden op je levenspad.

 

Door bewust van je eigen Ziel te zijn, word je je bewust van wie jij bent en vanuit jezelf durft te gaan handelen. Luisteren naar je innerlijke stem, je wijsheid en je eigen waarheid.

 

Wat heb je nu nodig op je verdere levenspad? Durf te vertrouwen op je eigen antwoorden op vragen in plaats van die bij anderen te zoeken. Het gaat om de weg naar binnen.

 

De kosten zijn € 60,00 p.p.

Workshop Bewustwording van je Gids:

 

In de 5-uur durende workshop Bewustwording van je Gids wordt je bewust gemaakt van het feit dat er altijd iemand bij je is, die via je intuïtie / ingevingen / inspiraties je helpt en begeleidt in dit leven, je Gids.

 

Degene die jou altijd ter zijde staat. Dit begon al voor de conceptie, gedurende je leven en later als het tijd is om het dit aardse leven vaarwel te zeggen, zal je Gids bij je zijn.

 

Tijdens deze workshop wordt het eerste bewuste contact gelegd en van daaruit kan de vriendschap van jou naar hem/haar toe groeien naar een hechte vriendschap. Je kunt het vergelijken met vriendschappen die je hier op aarde hebt, alleen met dit verschil dat jouw Gids je door en door kent en begeleidt in onvoorwaardelijke liefde, ondersteuning en nooit veroordeelt.

 

Een echt zielenmaatje, zoals ik mijn Gids altijd noem. Die vaak seintjes geeft zodat ik weet dat ik op de goede weg ben.

 

Naast je Gids zijn er ook nog “hulp” gidsen, die jou begeleiden op je pad. De hulpgidsen zijn een gedeelte van je leven bij je voor extra ondersteuning. Dit kunnen dierbare overledenen zijn uit ons huidige leven, bijvoorbeeld een overleden oma, maar ook mensen met wie je een band hebt gehad in je vorige leven.Tijdens deze workshop ligt de nadruk op het bewust worden van jouw vaste Gids.

 

Het is van belang om vanuit het bewust worden en ervaren van je Gids, je eerst bewust bent van jezelf, je lichaam en je ziel.
Deze workshop geeft je meer dan alleen even een ontmoeting. Het geeft je een  fundering / bewustwording, waaruit de bewustwording van je Gids zich kan manifesteren.

 

De kosten zijn € 80,00 p.p.