Cursus Intuïtieve en-Spirituele Ontwikkeling

Je intuïtie is “het vermogen te weten zonder woorden en de waarheid aan te voelen zonder verklaringen“.

 

Het belangrijkste kenmerk van je intuïtie, is “aandachtig” zijn. Aandachtig naar jezelf en naar anderen. Wat is je eerste ingeving, voordat je denken het overneemt. Hierbij is het van belang om in het Nu te staan om bewust te zijn van de eerste ingeving.
Tijdens de cursus word je steeds teruggebracht naar het Nu en bewust gemaakt van wat er in het Nu plaatsvindt. En zo ontwikkel je je intuïtie, door te doen, te voelen en te ervaren.

 

Deze cursus brengt je een bewustwording van je eigen Ziel/Spirit, wie je in essentie bent. De Ziel communiceert via de intuïtie met het bewustzijn.
Het zijn die seintjes, dat gevoel, die ingevingen die begeleiding geven op je levenspad. Door bewust van je eigen Ziel te zijn, ben je je bewust van wie jij bent en vandaaruit durft te leven en te handelen.

 

Daarbij komt het stukje gevoeligheid kijken.
Gevoel is nodig in het dagelijks leven om in verbinding te gaan met je medemens. Het is je antenne om te voelen of iemand te vertrouwen is of niet, om in te kunnen leven in de ander.
Iedereen heeft het stuk gevoeligheid in zich, de ene wat meer (hoog gevoelig) dan de ander.
Bij hoog gevoelige mensen verbind je je zo met de ander, dat je de ander als het ware wordt. De energie van de ander wordt jouw energie, als een soort kameleon. Dan kan gevoeligheid negatief worden ervaren zoals plotselinge vermoeidheid, stemmingswisselingen, leeggezogen voelen.
Je leert om het negatief om te zetten in positief ervaren van gevoeligheid en bewust te zijn wanneer de veranderingen in jezelf plaats vinden tijdens het contact met anderen.

 

Door samen oefeningen te doen leer je steeds meer over jezelf. Je leert je bewust te worden van je eigen energie en die van de ander. Wat hoort bij jou en wat bij de ander. En wat zegt je gevoel?

 

Tijdens deze 10 lessen durende cursus komen onder ander de volgende onderwerpen aan bod: intuïtie, energie, gevoeligheid, aura´s, invoelen, symboliek, eigen spirit, beschermengel en nog veel meer.

 

De cursus in het najaar 2024 vindt plaats op de dinsdagochtend van 9.00 uur tot 11.30 uur.

 

De datums zijn:
3, 10 en 17 september
1, 8, 15 en 22 oktober
5, 19 en 26 november

 

De kosten voor de cursus zijn € 330,00

 

Er starten cursussen in januari en in september.

Cursus Mediamieke Ontwikkeling

Mediumschap is “het vermogen om contact te maken met dierbare overledenen en zo het bewijs te leveren dat onze dierbare overledenen nog steeds bij ons zijn”.

 

Na de cursus Intuïtieve Ontwikkeling is er de mogelijkheid om de cursus Mediamieke Ontwikkeling te volgen met als doel het verder ontwikkelen, bewust worden en nog meer verdiepen van je intuïtie en je gevoeligheid, in contact met de medemens en ook in contact met de overleden mens.

Om deel te nemen aan deze cursus is het van belang dat je bij mij of ergens anders een vorm van Intuïtieve ontwikkeling hebt gevolgd.

 

Tijdens deze cursus ligt de nadruk op het ontdekken, ontwikkelen en bewust worden van heldervoelendheid, helderziendheid, helderhorendheid en/of helderwetendheid.
Iedereen heeft sowieso één helderheid die sterker ontwikkeld is en daarmee al gelijk bij de 1e les verbinding kan maken met dierbare overledenen. Tijdens de verdere lessen krijg je de mogelijkheid om de andere helderheden te ervaren en mee te werken.

 

Deze vaardigheden zijn nodig om in contact te komen met dierbare overledenen van jezelf en van je mede cursisten. Je leert hoe zij zich via jou kenbaar kunnen maken wie zij waren toen zij nog leefde zoals karakter, dagelijkse handelingen, manier van overlijden etc. Hierdoor is herkenning mogelijk.
En tevens ook de begeleiding en ondersteuning van je eigen dierbare overledenen in jouw processen van loslaten en verder ontwikkelen.
Vanuit het besef dat onze dierbare overledenen nog steeds bij ons zijn en het leven doorgaat ook na het overlijden, ontwikkel je een andere manier van kijken naar jouw leven en zal je de rijkdom hierin ontdekken.

 

De cursus in het najaar 2024 vindt plaats op de dinsdagavond van 19.00 uur tot 21.30 uur.

 

De datums zijn:
3, 10 en 17 september
1, 8, 15 en 22 oktober
5, 19 en 26 november

 

 

De kosten voor de cursus zijn € 330,00

 

Er starten cursussen in januari en in september.

Cursus Mediumschap Vervolg

Mediumschap is “het vermogen om contact te maken met dierbare overledenen en zo het bewijs te leveren dat onze dierbare overledenen nog steeds bij ons zijn”.

 

Na de cursus Mediamieke Ontwikkeling is er de mogelijkheid om de cursus Mediumschap Vervolg te volgen met als doel het verder ontwikkelen van je mediamieke gaven.

 

Tijdens deze 10 lessen durende cursus word je uitgedaagd om je contact en communicatie met de dierbare overledenen te versterken. Daarbij wordt verder ingegaan op het geven van consulten, het geven van demonstraties mediumschap en ook spiritueel healen komt aan bod.
Je eigen proces naar binnen toe, naar wie je in essentie bent staat centraal en vandaaruit bouw je je contacten verder uit.

 

Ook voor deze cursus geldt, om deel te nemen aan deze cursus is het van belang dat je bij mij of ergens anders een vorm van mediamieke ontwikkeling hebt gevolgd. Deze cursus geeft je de mogelijkheid om nog meer verdieping te maken in je mediumschap.

 

De cursus in het najaar 2024 vindt plaats op de woensdagochtend van 9.00 uur tot 11.30 uur

 

De datums zijn:
4, 11 en 18 september
2, 9, 16 en 23 oktober
6, 20 en 27 november

 

De kosten voor de cursus zijn € 330,00

 

Er starten cursussen in januari en in september.