Mediumconsult

Tijdens een mediumconsult wordt er informatie verstrekt over je leven en je levensvragen. Wat houd je op dit moment bezig en wat heb je in je ontwikkeling naar jezelf al mogen ontdekken.
Er wordt gekeken naar het verleden en het heden en van daaruit naar de voedingsbodem voor wat je in de toekomst wilt gaan neerzetten. De toekomst zelf voorspel ik niet.

 

Tevens is er de mogelijkheid om in verbinding te zijn met jouw dierbare overledenen. Zij geven informatie door over hoe hun leven hier op aarde was, zoals karakter, dagelijkse handelingen, manier van overlijden etc. Door deze informatie zal er herkenning zijn. Tijdens een mediumconsult krijgt de overledenen de kans om hun gevoel van liefde kenbaar te maken en daarbij ondersteuning en troost te bieden aan de achterblijvers.
Het geeft hen ook de mogelijkheid om nog datgene te zeggen wat eigenlijk nog gezegd had moeten worden, toen zij nog in leven waren. Waardoor er rust en acceptatie kan ontstaan bij de achterblijvers, en er healing kan plaatsvinden.

 

De tijdsduur is 1 uur en de kosten zijn € 65,00.

 

Een mediumconsult via Skype behoort tot de mogelijkheid.

Blog

Blog gemaakt is voor www.bodyandmind.amsterdam.nl

Mijn allereerste blog in mijn leven….Happy…..
(met geweldig mooie foto van Renate Tauber Porck van renatepor©k fotografie)

Boodschappen uit de andere wereld

Vroeg of laat wordt iedereen in het leven geconfronteerd met het verlies van een dierbare. Je voelt je in het grote verdriet vaak machteloos en alleen en vraagt je af hoe het gaat met de dierbare overledene. Via een medium kun je proberen contact te maken.

 

Verder na overlijden dierbare

Wat als je zou weten dat jouw dierbare overledene nog steeds bij je is en soms laat weten dat je niet alleen bent. Misschien herken je een moment waarop je opeens het gevoel hebt dat ze bij je zijn of een koude tocht voelt terwijl het in je huis niet tocht, of een vlinder voorbij vliegt waardoor je aan de overledene denkt. Vaak als de overledene een seintje geeft om je te laten weten dat je niet alleen bent, krijg je meer rust van binnen. Op de momenten dat je gemis het hevigst is, zijn onze overledenen er meestal bij om ons te steunen.

 

Boodschappen van overledenen

Mensen die een kanaal zijn voor het doorgeven van boodschappen van overledenen, noemen we een medium. Tijdens een mediumcontact laten dierbare overledenen het medium ervaren wie zij waren, hun karakter, de dagelijkse handelingen, de manier van overlijden, et cetera. De achtergeblevene kan de overledene zo herkennen.

 

Een medium dat op deze manier werkt, vertelt over een consult: “De overleden echtgenote van de consultant kwam door en gaf herinneringen door over hun leven samen. Ook gaf hij met details aan dat hij bij zijn eigen begrafenis aanwezig was geweest. Zijn vrouw vertelde dat zij op verschillende momenten zelf al steeds het gevoel had dat hij bij haar was. Dit bevestigde hij en door zijn boodschap werd zij in haar eigen gevoel bevestigd. Dit was heel steunend.”

 

Overledenen geven vaak een seintje om je te laten weten dat je niet alleen bent en dat ze er voor je zijn. Daardoor kun je je gesteund voelen.

 

Wil je meer weten over mediumschap en wat dit inhoudt: kijk op Medium Nuralima.

 

Bettina van Vliet geeft individuele mediumconsulten op het event van Body and Mind 25 maart aanstaande en een demonstratie Mediumschap op 22 april in Studio Open Amsterdam!

 

Photocredits: Renate Tauber Porck