Demonstratie Mediumschap:

Tijdens een Demonstratie Mediumschap wordt er voor een groep mensen contact gemaakt met verschillende dierbare overledenen, om zo het bewijs te leveren dat onze dierbare overledenen nog steeds bij ons zijn. En 2 werelden samenkomen in liefde, herkenning en verbondenheid.

 

Via mij maken zij zich kenbaar zoals zij bij leven waren, zoals karakter, dagelijkse handelingen, manier van overlijden etc. Hierdoor is herkenning mogelijk. Het geeft de overledenen een kans om hun gevoel van liefde kenbaar te maken en daarbij ondersteuning en troost te bieden aan de achterblijvers.

Het is voor hen ook de gelegenheid om nog datgene te zeggen wat nog gezegd had moeten worden toen zij nog in leven waren.
Waardoor er rust en acceptatie kan ontstaan bij de achterblijvers en er healing kan plaatsvinden.

 

Het is mogelijk om, op een door u gekozen locatie, een huiskamer demonstratie Mediumschap te boeken à € 15,00 per persoon bij een minimum van 8 personen.

Openbare avond Mediumschap en Healing:

1x per maand vindt er een bijzondere openbare avond van onvoorwaardelijke liefde plaats in het Witte Kerkje De Terp te Oudorp. Waarbij Demonstratie mediumschap en Healing wordt gegeven.

 

Deze avonden worden wisselend verzorgt door 7 mediums uit Noord-Holland.
Per avond geven 2 à 3 mediums een demonstratie, ieder medium maakt contact met uw dierbare overledene op hun eigen unieke manier!

 

De healing wordt verzorgd door ons team  van ervaren Healers.
Door healing wordt krachtige ondersteunende energie van de Spirituele Wereld doorgegeven en spreekt het zelfhelend vermogen van de mens aan.

 

Kosten: 8 euro aan de zaal, graag contant.
Aanvang: 19.45 uur, inloop 19.30 uur
Adres: Het Witte kerkje De Terp, Kerklaan 4, 1829 BS Oudorp
datum: 14 september, 12 oktober, 9 november, 21 december, 11 januari, 8 februari, 14 maart, 11 april, 9 mei en 13 juni

 

In verband met het aantal deelnemers graag aanmelden via:
marryronde33@gmail.com Ook voor meer informatie.