Voor meer informatie

Voor een consult afspraak (ook via Skype mogelijk), opgave voor de cursus, een vraag of meer informatie, vul dan het formulier in. Ik ben telefonisch en per email bereikbaar. (check altijd even je spam box bij geen ontvangst)

 

Parkeren 

Parkeren is niet mogelijk in de Boonakkersteeg, wel is er mogelijkheid naast de speeltuin op De Krijt of langs de stoep van het Luilaantje (naast het groenperkje)
De praktijk is gevestigd in het bijgebouw op dit adres, met ingang aan de zijkant.

Contact

Bettina van Vliet-Tervoort

Boonakkersteeg 9

1935 BK Egmond-Binnen

mob. 06 – 30018964

e-mail: bettinavvliet@ziggo.nl

Iban nr. nl84 Rabo 0321 3038 65

KvK nr. 57223971

BTW ID nr. NL0015.45.046.B94

 

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht

  Wanneer u contact opneemt met Bettina van Vliet-Tervoort van Nür-Alima Spirituele-, Intuïtieve en Mediamieke Ontwikkeling dan gaat u ermee akkoord dat de door u verstrekte gegevens door Bettina van Vliet-Tervoort van Nür-Alima Spirituele-, Intuïtieve en Mediamieke Ontwikkeling bewaard worden om contact met u op te nemen en financiële overeenkomsten te waarborgen. Hierbij gaat het om zaken als NAW gegevens, email, skype, IBAN. Indien nodig worden, ten behoeve van financieel administratief contact, deze gegevens in het administratie systeem van het boekhoudkantoor Ed Zentveld Administraties geplaatst, echter worden deze niet verwerkt. Er zijn adequate maatregelen genomen vanuit alle partijen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Uw gegevens worden vanuit Bettina van Vliet-Tervoort van Nür-Alima Spirituele-, Intuïtieve en Mediamieke Ontwikkeling niet verkocht aan derden noch doorgegeven aan derden met de intentie van informatie verwerking.